Lifestyle

07-07-2014 19:36

Hi,

Wat hebben wij weer een super weekend achter de rug. We waren allebei op vrijdag alweer lekker op de camping. We hadden niet super veel te doen dus zijn we maar met onze hele camping ploeg bij iemand gaan zitten. Eerst bij Robin en toen bij een ander meisje. Rond een uur of 12 was Robin haar vriend ook eindelijk op de camping aangekomen met nog 3 vrienden van thuis. We zijn dus maar bij hun gaan zitten met zijn allen. 

Na een avondje gezellig drinken en lachen gingen er steeds wat meer mensen weg. Tot ze er een wedstrijd van begonnen te maken wie het langst wakker bleef. Uiteindelijk bleven wij 2 en Robin haar vriend en zijn 3 vrienden over. We zijn met zijn allen op het strand gaan zitten en hebben daar gezellig zitten praten. Jessica en 1 van de jongens gingen er rond een uur of 3/4 vantussen en Robin en haar vriend en die andere 2 jongens bleven nog over. Laat ik het zo zeggen... we hebben niet geslapen. Het was rond een uur of 7 en we waren alweer klaar wakker. We zijn dus maar eten gaan halen en gaan ontbijten. Smiddags toch maar even een uurtje gaan liggen. Verder hebben we de hele dag niet veel gedaan. Jessica zat bij haar caravan  en ging later naar walibi en Robin was lekker in het zwembad te vinden. 

Savonds gingen we natuurlijk met zijn allen voetbal kijken in het strandpaviljoen. Wat een zenuwslopende wedstrijd maar super gezellig. Ook de afterparty was geweldig! Ook die hele nacht weer niet geslapen. 

Robin moest de volgende dag lekker op de markt in Bussum staan en heeft het erg naar haar zin gehad. En uhh wat Jess heb gedaan I DONT KNOW hahaha

28-06-2014 22:22

Hi,

Ja daar is hij dan onze eerste blog post. Het stelt nu nog niet zoveel voor hoor deze post maar dat komt mede omdat wij druk bezig zijn met het in orde maken en het voornamelijk kloppend maken van onze blog. Ik (Robin) heb altijd met blogger gewerkt en dacht gewoon van laat ik het een keer via wat anders proberen. Nu vind ik webnode heel fijn werken alleen is het nogal een beetje wennen. Vandaf maandag is onze blog eigenlijk pas echt "geopend" laat ik het maar even zo zeggen haha. Maar ik denk dat er morgen al wat te vinden zal zijn op onze blog. Hoop ik stiekem ook wel een beetje hoor. Want Maandag is de dag waarop wij een weekend report geven en laten we nu net een allebei een weekend niet op de camping zijn geweest. Ach dan hebben we twee leuke verhalen om te vertellen misschien. Ik zou zeggen houd onze blog even in de gaten. Het kan alleenmaar geweldig worden!

Follow my blog with Bloglovin